Käsitsi kohvi valmistamine
Ideaalne kursus inimesele, kes hindab käsitsi valmistatud kohvi võlusid.
Koolituse teemad:
- Kust kohv tuleb
- Mis tee läbib kohv enne röstimist
- Mis moodi maitsevad erinevad kohvisordid
- Milline on õige jahvatusaste
- Kuidas vesi mõjutab maitset
- Erinevad valmistusmeetodid
- Ja palju praktikat
Kestvus: 2-3 h
Hind: 60 EUR/inimene
Inimeste arv: 2-4 inimest
Asukoht: Ao 2 äripind 5
Koolitusel kasutatavad tarvikud: Hario V60, AeroPress, Phoenix 70 ja presskann
Koolitus toimub eesti keeles.
Koolitaja: Kaspar Grossfeldt on üle 7 aasta tegelenud kohvi, kohvikoolituste ja erinevate kohvivalmistamis vahenditega. Seljataga on ca 900 koolitust ja 5500 koolitatavat. Ta on aidanud kaasa kohvi raamatu kirjutamisele ja kirjutanud erinevaid artikleid. Temas põleb kohvileek, mis ei näi kustuvat vaid ühe kasvab.
Tema kindlaks missiooniks on aidata inimestel avastada kohvimaailma, parema kohvi saladust ja muuta tarbimisharjumusi teadlikumaks.
Registreerimine: Info@coffery.ee
Käsitsi kohvi valmistamine
Kiosk Kohvik No3, Ankru 10, Tallinn
Postitatud: 27.03.2019