Mee töötlus

MEE töötlus:

Pärast korjet eemaldatakse marjalt nahk ja kest, säilitades uba ümbritsev naturaalne magus kiht. Seejärel laotatakse oad välja kuivama. Kuivamisel imendub naturaalne magus kiht oa sisse, pakkudes lõpptulemusena meile puhast ning magusat kohvi koos tugevama täidlusega. Mee meetodil töödeldud kohv ei nõua vett ja on eriti õrn keskkonnale; ei mingit vett, ei mingit süsinikdioksiidi heitkoguseid, mis kaasnevad mehaanilistest kuivatitest, ei mingit muud energiat peale päikseenergia.

Mee töötlusel on palju kasulikkust:

Keskkonnasõbralik – Kääritus protsessis ei kasutata praktiliselt tilkagi vett. Tänu sellele, et kohv kuivatatakse naturaalselt, ei mõjuta süsinikdioksiidi heitkogused ümbritsevat keskkonda negatiivselt.

Lihtne – Farmer saab ise töödelda enda toodetud kohvi ja tänu sellele ei pea saaki müüma edasi suurtele eksportijatele.

Odavam – Farmerid saavad kasutada töötluselt ülejäänud kohvikirsi viljaliha kompostina, seega ei pea nad kulutama raha kallitele kemikaalesetele väetistele.