Alustav barista

Hea kohvi valmistamine on kunst, mis ei tule iseenesest. See koolitus on inimesele, kelle eesmärk on saada suurepäraseks baristaks.

Koolituse teemad:

  • Kust kohv tuleb
  • Mis tee läbib kohv enne röstimist
  • Mis moodi maitsevad erinevad kohvisordid
  • Kuidas erinevad röstid mõjutavad maitset
  • Kuidas ise mõjutada kohvi maitset
  • Kuidas kasutada kohvivalmistamise seadmeid ja tarvikuid
  • Kuidas valmistada erinevaid kohvijooke
  • Kuidas õigesti piima vahustada
  • Kuidas hoolitseda ja puhastada oma seadmeid

 

Kestvus: 6 h jaotatud kahele päevale(on võimalik ka ühe päevane koolitus). Kahe päevane koolitus aitab paremini infot vastu võtta ja teemasid jagada.

Hind: 90 EUR/inimene

Inimeste arv: 2-4 inimest

Asukoht: Ao 2 äripind 5

Koolitusel kasutatavad seadmed: Masinad Mavam, Dalla Corte Mina, veskid Victoria Arduino Mythos, Mahlkönig EK43S

Koolitus toimub eesti keeles.

Koolitaja: Kaspar Grossfeldt on üle 7 aasta tegelenud kohvi, kohvikoolituste ja erinevate kohvivalmistamis vahenditega. Seljataga on ca 900 koolitust ja 5500 koolitatavat.  Ta on aidanud kaasa kohvi raamatu kirjutamisele ja kirjutanud erinevaid artikleid. Temas põleb kohvileek, mis ei näi kustuvat vaid ühe kasvab.

Tema kindlaks missiooniks on aidata inimestel avastada kohvimaailma, parema kohvi saladust ja muuta tarbimisharjumusi teadlikumaks.

Registreerimine: Info@coffery.ee

Alustav barista

Ao 2, Tallinn

90 €

Koolitus on ostukorvis